Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Futu.re" by Dmitry Glukhovsky # Book PDF Kindle ePub Free

Futu.re

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Futu.re
  • Author : Dmitry Glukhovsky
  • Release Date : January 20, 2016
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 2842 KB

Description

Te is halhatatlan leszel! KĂ©szen ĂĄllsz rĂĄ?
A MetrĂł-regĂ©nyek vilĂĄghĂ­rƱ szerzƑje, a MetrĂł-univerzum megĂĄlmodĂłja Ășj sci-fijĂ©ben ĂșjbĂłl lenyƱgözƑ Ă©s fĂ©lelmetes fantĂĄziavilĂĄgot teremtett meg.
Egy olyan jövƑben jĂĄrunk, ahol szĂĄzadokkal korĂĄbban felfedeztĂ©k a halhatatlansĂĄg szĂ©rumĂĄt. AmerikĂĄban csak a leggazdagabbak juthatnak hozzĂĄ, OroszorszĂĄgban csak a politikai elit, EurĂłpĂĄban viszont alanyi jogon jĂĄr a halhatatlansĂĄg mindenkinek. Az iszonyatosan tĂșlnĂ©pesedett EurĂłpĂĄban az emberek gigantikus tornyokban Ă©lnek, Ă©s a halhatatlansĂĄgĂ©rt cserĂ©be le kell mondaniuk arrĂłl, hogy gyerekĂŒk legyen.
A törvĂ©ny ellen titokban vĂ©tkezƑket a rendszer elit kommandĂłja keresi - melynek a regĂ©ny fƑhƑse is a tagja. Ɛ azonban egy nagy szerelem hatĂĄsĂĄra szembefordul a törvĂ©nnyel Ă©s a hatalommal, Ă©s ezzel fergeteges thriller veszi kezdetĂ©t...
Dmitry Glukhovsky a MetrĂł-regĂ©nyek vilĂĄghĂ­rƱ szerzƑje, könyvei több tucat orszĂĄgban, sok milliĂł pĂ©ldĂĄnyban jelentek meg. Írt mĂĄr izgalmas törtĂ©nelmi regĂ©nyt (SzĂŒrkĂŒlet) Ă©s az orosz tĂĄrsadalmat kegyetlen irĂłniĂĄval ĂĄbrĂĄzolĂł elbeszĂ©lĂ©seket (Orosz nĂ©pellenes mesĂ©k). Új könyve olyan sci-fi, amely a MetrĂł-sorozat rajongĂłinak sem okoz majd csalĂłdĂĄst: lenyƱgözƑ fantĂĄziĂĄval megalkotott regĂ©nyvilĂĄg, fergeteges sztori, tömĂ©rdek akciĂł - s mind emögött mindvĂ©gig Ă©rezni a szerzƑ mĂ©ly, gyötrelmes vĂ­vĂłdĂĄsĂĄt is az örök, nagy kĂ©rdĂ©srƑl: mi vĂ©gre vagyunk a földön?


Free Download "Futu.re" PDF ePub Kindle